Visa mossan på dörren
SKIL 0701 är det idealiska redskapet för mossrivning eller vertikalskärning av gräsmattan.
Effektiv på alla sätt
Det är ansträngande att manövrera en manuell mossrivare, men SKIL 0701 avlägsnar mossa snabbt och bekvämt. Medan en otymplig mossrivare kan vara svår att styra, ger SKILs lätta Moss extractor utmärkt rörelsefrihet. Mycket bekvämt när du måste arbeta runt utomhusutrustning eller rabatter.
Snabbt resultat: 50 m² på 25 minuter
Moss extractor – namnet säger allt: det här redskapet avlägsnar effektivt mossa från gräsmattan. Och snabbt också: den klarar lätt 50 m² på bara 25 minuter.
Hållbara, flexibla blad

Mossrivaren SKIL 0701 har tåliga, flexibla skärblad. De rostar inte och de blir inte slöa. Och om så skulle behövas, är de enkla att byta ut. Bladen finns i en standardstorlek, så de är lätta att få tag på. Sammantaget har dessa tåliga skärblad en mängd fördelar framför andra metallblad.

Easy Storage

Denna mossrivare ingår i Urban Series med praktiska, utrymmessparande trädgårdsredskap från SKIL. SKIL 0701 mossrivare levereras med Easy Storage-skena, som gör att du kan hänga den på väggen efter användning och därmed spara värdefullt utrymme.

#Skilhelps
Om du har en gräsmatta har du förmodligen upplevt mosstillväxt. Mossa växer ofta på gräsmattor, vilket inte bara är till men för grästillväxten, utan också är fult. SKIL förklarar hur du utför mossrivning eller vertikalskärning för att förhindra att mossan alls börjar växa.