Hoppsan ...

Om du ändå hade en Urban Mower. Se varför här eller läs mer.

Optimal manövrerbarhet

SKIL 0711 Urban Mower är en gräsklippare med unika svänghjul framtill för att säkerställa optimal manövrerbarhet. Det har aldrig varit så enkelt att manövrera runt föremål i trädgården. Tunga lyft är historia, tack vare detta lätta redskap, som är enkelt att flytta när du ska börja på en ny passage.

God prestanda och inställbar klipphöjd
Den energisparande motorn med högt varvtal på 9500 varv/min är tillräckligt kraftfull för att klara jobbet effektivt. Du kan njuta av en vackert klippt gräsmatta på nolltid. Ställ in rätt klipphöjd – det finns tre att välja på – för att säkerställa perfekt resultat varje gång.
Easy Storage

Denna gräsklippare ingår i Urban Series med praktiska, utrymmessparande trädgårdsredskap från SKIL. Med det praktiska parkeringsstödet kan SKIL 0711 Urban Mower bekvämt parkeras mot väggen efter användning.

Hållbara, flexibla blad

Gräsklipparen SKIL 0711 har tåliga, flexibla skärblad. De rostar inte och de blir inte slöa. Och om så skulle behövas, är de enkla att byta ut. Bladen finns i en standardstorlek, så de är lätta att få tag på. Sammantaget har dessa tåliga skärblad en mängd fördelar framför andra metallblad.