1. Det rätta sladdlösa verktyget för borrning och skruvdragning

  Den stora fördelen med sladdlösa verktyg är rörelsefriheten. De är mycket praktiska när det inte finns nätuttag i närheten. Läs vidare för en översikt över de vanligaste sladdlösa verktygen.
 2. Sladdlösa skruvdragare

  Dessa verktyg är idealiska när du vill ha just en skruvdragare. Sladdlösa skruvdragare är vanligen betydligt mindre och mer kompakta än sladdlösa borrskruvdragare, vilket gör att de är väldigt behändiga i trånga utrymmen.
 3. Sladdlösa slagborrmaskiner/skruvdragare

  En sladdlös slagborrmaskin/skruvdragare är det bästa alternativet för krävande arbete. Den har hög effekt och lägen för högt varvtal, vilket gör att den kan användas för att enkelt dra åt eller lossa skruvförband med stora dimensioner.
 4. Sladdlösa borrskruvdragare

  Sladdlösa borrskruvdragare används främst för skruvdragning, men är också idealiska för borrning i trä och metall. De olika kopplingslägena – siffrorna på den vridbara ringen – gör att du kan dra åt och lossa skruvförband med mycket god noggrannhet. Det finns också ett låst läge för borrning.
 5. Sladdlösa slagborrmaskiner/skruvdragare

  Sladdlösa borrskruvdragare med slagfunktion går ett steg längre. Dessa verktyg kan användas för borrning i tegel och murverk. De olika kopplingslägena – siffrorna på den vridbara ringen – gör att du kan dra åt och lossa skruvförband med mycket god noggrannhet. Det finns också ett låst läge för borrning.
 6. Sladdlösa borrhammare

  Sladdlösa borrhammare har en annan speciell funktion. Den pneumatiska slagfunktionen gör att sladdlösa borrhammare är perfekta för borrning i betong. Om slagfunktionen stängs av, kan verktyget också användas för vanlig borrning. För användning av vanliga borrbits krävs en speciell adapter SDS+.