9 trädgårdsredskap som måste finnas i trädgården i staden

84% of 100%
Behöver du hålla trädgården snygg, men tycker det är svårt att välja i uppsjön av trädgårdsredskap? Detta är de 9 redskap som måste finnas i ditt trädgårdsskjul.
 1. Gräsklippare

  Om du har gräs i din trädgård, se till att skaffa en gräsklippare som passar för dina behov. En handdriven skjutgräsklippare passar bra för små och medelstora trädgårdar i staden. Det tar dock längre tid att klippa gräsmattan med en handdriven skjutgräsklippare. En el- eller bensindriven gräsklippare gör att jobbet går fortare.
 2. Grästrimmare

  En grästrimmare är en bekväm lösning för att snygga till längs väggar, staket och rabatter – eller bara för att trimma kanterna på gräsmattan. Ja, var som helst där du inte enkelt kommer åt med en vanlig gräsklippare. Och en grästrimmare är idealisk för små gräsområden på ojämn mark.
 3. Häcktrimmare

  Om det finns häckar eller buskar i trädgården bör de beskäras regelbundet. Använd en elektrisk häcktrimmare för att minimera arbetsinsatsen. Av säkerhetsskäl ska du använda skyddsglasögon och handskar när du arbetar med häcktrimmare.
 4. Sekatörer

  Sekatör när oumbärlig när du behöver beskära grenar på buskar, träd och andra växter. Sekatör används för att kapa klena till medelgrova grenar. Håll bladen skarpa för att underlätta arbetet. Blad av härdat stål håller skärpan bäst och kräver därmed mindre underhåll.
 5. Elektrisk ogräsborste

  Det går inte att komma undan ogräs mellan stenarna på uteplatsen. Du vill få bort det så snabbt och enkelt som möjligt, utan att behöva ta till växtgifter eller överanstränga ryggen. En elektrisk ogräsborste är ett behändigt sätt att få jobbet gjort. Den robusta borsten avlägsnar snabbt ogräset mellan stenarna.
 6. Lövblåsare

  Har du gott om löv i trädgården? Vill du få bort dem fort? Prova med en lövblåsare. Lövblåsare suger inte bara upp (döda) löv, utan också mindre avfall från beskärning. Avfallet samlas i en påse och är enkelt att avfallshantera. Detta gör det betydligt enklare att hålla trädgården ren och snygg.
 7. Busktrimmare/kantsax

  Har du buxbom i trädgården? Det fungerar bäst att beskära den med en speciell busktrimmare/kantsax. Häcksax är lämplig för grövre arbete och sekatör för klenare grenar. En sladdlös busktrimmare/kantsax är å andra sidan utformad speciellt för beskärning av buxbom.
 8. Högtryckstvätt

  Detta är ett absolut måste för rengöring av uteplats, trädgårdsmöbler, redskap och bil. De flesta högtryckstvättar kan ställas in till olika tryck och till smal eller bred stråle. Sammantaget ett idealiskt redskap för många olika rengöringsjobb utomhus.
 9. Kompostkvarn

  En kompostkvarn är mycket användbar för att finfördela grenar och annat trädgårdsavfall. Finfördelningen minskar avfallsvolymen, så att det blir lättare att hantera och förvandla till värdefull kompost.

Betyg

Betygsätt denna steg för steg-anvisning.

9 trädgårdsredskap som måste finnas i trädgården i staden

4.2
4.2 of 5

22 totalt

 • 5
  14
 • 4
  4
 • 3
  1
 • 2
  1
 • 1
  2