Arbeta längre med SKILs "Hybrid Power"

Arbeta längre med SKILs "Hybrid Power"
Vid en första blick verkar SKIL 2461 "Hybrid Power 16 V Max" (14,4 V) att vara en vanlig sladdlös litium-jon borrmaskin, men skenet bedrar. Detta verktyg har alla de funktioner som andra vanliga sladdlösa borrmaskiner har, men ny kan du även arbeta längre med SKILs innovativa "Hybrid Power". Batterinivåindikatorn rekommenderar när kabeln bör anslutas till verktyget. Med kabeln ansluten laddas batteriet automatiskt när du inte trycker på startknappen.

"Hybrid Power" för att arbeta längre
Hur fungerar den innovativa "Hybrid Power" mer i detalj? Varje sekund som du inte trycker in startknappen används för att ladda batteriet. Om du tänker på det så arbetar ingen oavbrutet. Du tar pauser i jobbet, antingen för att ta upp nästa skruv eller för att placera skruven på arbetsstycket. Du kan också avbryta ditt arbete för att förbereda nästa del av ditt arbetsstycke eller för att byta skruvdragar-bits. Genom att utnyttja pauserna för att ladda batteriet innebär att du kan arbeta längre.

Glömt att ladda batteriet?
Föreställ dig att du la undan din sladdlösa borrmaskin för ett tag sedan men glömde att ladda upp batteriet helt. Det innebär att du måste starta ditt nya gör det själv-jobb med ett halvfullt batteri och det visar sig att det räcker inte för att avsluta jobbet. Tänkbar situation? Som tur är kan du nu jobba längre med SKIL "Hybrid Power". Den 6 meter långa kabeln ser till att du alltid har ordentligt med rörelsefrihet. Och den smidiga kabelförvaringsspolen som medföljer förvarar kabeln på ett bekvämt sätt.

Bekväma funktioner för en ökad arbetskomfort
Denna sladdlösa borrmaskin har ett kraftfullt batteri med en kapacitet på 1,5 Ah. 17 + 1 VariTorque-kopplingens inställning säkerställer exakt skruvdragning med 17 inställningar och en annan inställning för borrningsjobb. Det garanterar en fullständig kontroll under arbetet tack vare funktionen med variabel hastighet och elektronisk broms. Andra funktioner, såsom den pålitliga litium-jon batteriteknologin och den 10 mm snabbchucken och det enkla bytet av tillbehör säkerställer ännu mer bekvämlighet vid arbetet. God sikt av ditt arbete garanteras av LED Spotlight.