Innovationer

SKIL betyder bekvämlighet, innovation och kvalitet. Dessa principer är de viktigaste ingredienserna i de enastående verktyg som utmärker sig inom design, teknik och användarvänlighet.

Bra, bättre, grön

Letar du efter den bästa lasertekniken för dina nivelleringar? Du behöver inte leta längre: SKIL 1911 är svaret. SKIL ger dig grönt ljus av en anledning.

Läs mer

Kompakt elektrisk mossrivare för effektiv borttagning av mossa

SKIL 0701 är det idealiska verktyget när du planerar att kratta eller riva i din gräsmatta för att ta bort mossa. Om en manuell skrapa kräver extra styrka, tar SKILs elektriska mossrivare tar bort mossa snabbt och lätt.

Läs mer

Effektiv, miljövänlig ogräsborttagning

SKIL 0700 ”Weedbuster” tar snabbt och effektivt bort envist ogräs, mossa och små plantor från mellan plattorna på din väg, uteplats eller uppfart. Du behöver inte längre att manuellt ta bort ogräs och riskera ömma knän och en värkande rygg eller använda giftiga bekämpningsmedel som är skadliga för miljön.

Läs mer

Arbeta längre med SKILs "Hybrid Power"

Vid en första blick verkar SKIL 2461 "Hybrid Power 16 V Max" (14,4 V) att vara en vanlig sladdlös litium-jon borrmaskin, men skenet bedrar. Detta verktyg har alla de funktioner som andra vanliga sladdlösa borrmaskiner har, men ny kan du även arbeta längre med SKILs innovativa "Hybrid Power".

Läs mer

SKIL ‘Urban Mower’: Extreme manövrerbarhet för stadsträdgårdar

SKIL "Urban Mower" är perfekt för din stadsträdgård. Det är en gräsklippare med unika fram svängbara hjul för optimal manövrerbarhet.

Läs mer

Tigersåg och figursåg i ett

SKIL "Combisaw" är en kompakt, lätt såg som hanterar de vanligaste sågningsjobben i och runt hemmet. Den kombinerar två populära gör-det-själv-verktyg i ett: en tigersåg och en figursåg.

Läs mer

Renare arbete med SKILs dammnivåindikator

SKIL presenterar stolt den innovativa dammnivåindikatorn som gör ditt liv lättare under slipning. Vid slipning är damm det mest frustrerande. Slipning producerar stora mängder damm, som slipmaskinen ofta inte samlar upp effektivt. Denna innovation från SKIL gör det enkelt att hålla arbetsmiljön renare.

Läs mer

En överraskande mångsidig såg för alla de vanligaste sågjobben

SKIL presenterar stolt SKIL 5330 Multisaw. Denna innovativa multisaw är ett kompakt verktyg för olika material, avsett för alla slags gör-det-själv-jobb i och omkring hemmet. Med den här innovationen etablerar SKIL ett nytt segment inom sitt befintliga produktsortiment. Det är den första SKILsaw som så tydligt fokuserar på bearbetning av olika material: "5330 Multisaw kapar allt, snabbt och rakt."

Läs mer

Konstantvärmereglering

Vid risk för överhettning av verktyget slår överhettningsskyddet automatiskt från verktyget. Därefter blåser en fläkt kylluft genom verktyget så att det svalnar. Överhettning kan uppstå till exempel om du av misstag blockerat ett luftutlopp eller använder ett munstycke med för liten diameter.

Läs mer

Patenterad slipram ”Equalizer”

Bandslipmaskiner är, tack vare sin höga bandhastighet, bäst lämpade för snabb materialavverkning. Den snabba avverkningen innebär emellertid risk för repor och oavsiktliga slipspår och slipmärken i arbetsstycket. SKILs patenterade slipram ”Equalizer” förhindrar detta. Ramen möjliggör perfekt och plant slipresultat, till och med vid borttagning av gamla färg- och fernissaskikt.

Läs mer

Rätt slip för varje jobb!

Du har den rätta slipen för varje jobb – med SKILs nya Fox 3-i-1 multislip. Planslip, deltaslip och excenterslip kombinerade i ett praktiskt, lätt verktyg!

Läs mer

Med SKIL Lynx trädgårdssåg kan du enkelt beskära grenar med diameter upp till 80 mm

Nya Lynx trädgårdssåg gör det enkelt att hålla formen på träd och buskar. Nu kan du utan ansträngning beskära grenar med diameter upp till 80 mm!

Läs mer

It’s easy with the Screw Assist!

Models 2016 (12V) and 2017 (14.4V) come with SKIL’s unique Screw Assist, which holds the screw firmly ready for driving. It’s ideal when you’re working with one hand – in a corner or overhead.

Read more

Det har aldrig varit så enkelt att såga en rak linje | Styrskena

Skils styrskena erbjuder den bästa assistansen för säker kapning i 90º och 45º vinkel. Du får helt raka och mycket exakta snitt med en maximal avvikelse på endast 1 mm per meter.

Läs mer

SKIL tryckstyrning: mindre tryck, bättre slipning

Dricker du färskpressad apelsinjuice till frukost ibland? När du pressar apelsinen i juicepressen, händer det att du trycker jättehårt eftersom du tror att du då får ut mer juice, och att det går snabbare? Sanningen är faktiskt den motsatta. Om du pressar apelsinen hårt så saktar juicepressens motor ner och kan inte fungera som den ska. Vad har det med slipning att göra?

Läs mer