Usable technology
Användbar teknik
SKIL tillhandahåller de innovationer du behöver för att få dina vardagliga gör-det-själv-jobb gjorda.
Alla verktyg. Alla jobb. Ett batteri.

20V Max Energy Platform – DET flexibla batterisystemet – är hjärtat i den nya portföljen. Batterierna är konstruerade för prestanda och utformade för att passa i alla Energy Platform-verktyg, som kan fås med eller utan batterier. Detta ger dig flexibilitet skaffa dig fler verktyg som kan användas med det batteri och den laddare du redan har.

Keep Cool™: our coolest innovation yet
Keep Cool™: Vår coolaste innovation hittills
De nya sladdlösa Energy Platform-verktygen använder batteritekniken Keep Cool™, som ökar drifttiden med upp till 25 % och fördubblar batterilivslängden. Denna patenterade värmeabsorptionsteknik gör att batterierna inte överhettas, vilket ger bättre batteriprestanda.
ActivCell™: Intelligent Power Management
ActivCell™: Intelligent energihantering
Alla batterier är försedda med ActivCell™ för att ge jämnare energiförsörjning. Vår patenterade teknik optimerar energianvändningen, förebygger överhettning och maximerar batteriernas prestanda.
180° LED light: excellent saw line illumination
180° LED-belysning: Utmärkt såglinjebelysning
Flera av våra figursågar har unik 180° LED-belysning. Den ger en bred ljuskägla över såglinjen utan att kasta skuggor. Idealiskt.
VRS+: a superior vibration reduction system
VRS+: Överlägset system för vibrationsreducering
En superb innovation är SKIL:s VRS+: Eett överlägset system för vibrationsreducering för vinkelslipar. En motvikt, som kan röra sig i alla riktningar, är inbyggd i sidohandtaget. Denna så kallade dynamiska vibrationsdämpare minskar vibrationerna enormt.
‘X-Flow’ ensures powerful dust suction without getting clogged
X-Flow ger kraftfull dammutsugning utan igensättning
Det unika dammuppsamlingssystemet X-Flow rensar luften på damm utan filter. Slipen har inget filter som kan sättas igen, vilket inte bara gör arbetet renare, utan också gör att du kan arbeta längre med konstant dammutsugningseffekt.
Breaks have never been shorter
Raster har aldrig varit kortare
Återgå till arbetet fortare. Det tar bara 10 minuter för laddaren Rapid att ladda dina 2,5 Ah Energy Platform-batterier upp till 40 % och dina 4,0 Ah Energy Platform-batterier upp till 25 %!