Borstlöst: Snabbare, starkare, håller längre
Om du söker en trådlös lösning även för de mest krävande jobben, är borstlösa verktyg och redskap den rätta vägen att gå. Borstlösa motorer är snabbare och har högre effekt och mycket längre livslängd än borstförsedda motorer av jämförbar storlek.
Högre verkningsgrad
Borstlösa motorer genererar inte friktion, vilket innebär att de arbetar mer effektivt. Verktyg med borstlösa motorer är klart snabbare och mer kraftfulla än verktyg av jämförbar storlek med borstförsedd motor. En annan långsiktig fördel är att en borstlös motor är mindre utsatt för slitage.
Borstlösa motorer gör hela skillnaden
För att ge en antydan om hur mycket mer effektiva SKILs borstlösa verktyg är, jämförde vi vår borstlösa slagborrmaskin modell 3070 med ett jämförbart borstförsett verktyg (modell 3020). Den borstlösa modell 3070 är 51 % snabbare, 33 % starkare och håller 10 gånger längre.
Alla verktyg. Alla jobb. Ett batteri.
SKIL lägger till allt fler borstlösa verktyg och trädgårdsredskap till sitt utbud. De delar alla samma batterisystem, Energy Platform, som använder vår unika teknik Keep Cool™ för temperaturreglering.
Verktyg du kan lita på
Vi är så övertygade om den höga kvaliteten hos våra borstlösa verktyg och redskap att de levereras med fem års garanti. Du får också tre års garanti på de medföljande Keep Cool™-batterierna.