Alla verktyg. Alla jobb. Ett batteri.
20V Max litiumjonbatterier ger dig optimal flexibilitet. Batterierna är konstruerade för prestanda och utformade för att passa i alla Energy Platform-verktyg, vilket innebär att ett enda batteri kan driva alla.
Energy Platform: THE flexible battery system
Energy Platform: DET flexibla batterisystemet

Energy Platform-verktyg kan fås med och utan batterier, vilket ger dig flexibilitet utöka din verktygsuppsättning utifrån det batteri och den laddare du redan köpt.

Energy Platform-verktyg

Keep Cool™: our coolest innovation yet
Keep Cool™: Vår coolaste innovation hittills
De nya sladdlösa Energy Platform-verktygen använder batteritekniken Keep Cool™, som ökar drifttiden med upp till 25 % och fördubblar batterilivslängden. Denna patenterade värmeabsorptionsteknik gör att batterierna inte överhettas, vilket ger bättre batteriprestanda.
ActivCell™: Intelligent Power Management
ActivCell™: Intelligent energihantering
Alla batterier är försedda med ActivCell™ för att ge jämnare energiförsörjning. Vår patenterade teknik optimerar energianvändningen, förebygger överhettning och maximerar batteriernas prestanda.
SKIL för TUFFA PROJEKT
För krävande projekt, där effekt och avancerade egenskaper är nödvändiga för bästa resultat, är våra borstlösa verktyg det rätta valet.
SKIL för VARDAGSUPPGIFTER
Om du sysslar med renovering, reparation, underhåll eller andra projekt i och omkring hemmet, vill du ha tillförlitliga verktyg av hög kvalitet. För dessa vardagsuppgifter har vi tagit fram verktyg som är lätta att använda, har utmärkt ergonomi och avancerade funktioner.
SKIL för ATT LAGA
Valet för dig som bara måste laga något. Verktyg med tillförlitlig märkeskvalitet och egenskaper och effekt som räcker till för jobbet.
SKIL för EFFEKT UTOMHUS
Valet för dig som behöver trädgårdsredskap med hög prestanda. I många fall kan du byta bensindrivna redskap mot trädgårdsredskap från SKIL, vilka också bidrar till att minska föroreningar, ger mindre buller och lägre underhållskostnader, och samtidigt är lättare att använda. SKILs trädgårdsredskap har också en unik, utrymmessparande förvaringslösning, EASY STORAGE som medföljer i förpackningen utan kostnad.
For tools you can trust
För verktyg du kan lita på

SKIL-verktyg och Keep Cool™-batterier har 3 års garanti som standard. Borstlösa redskap och verktyg har 5 års garanti.

Registrering behövs inte.
Ingen delning av personuppgifter.
Inget trassel.