Stor prestanda. Kompakt förvaring.
SKILs 20 V trädgårdsredskap är smartare, snabbare och mer kraftfulla än någonsin. Det har aldrig varit enklare att få trädgårdsjobbet gjort. Och de är utformade för att ta upp minsta möjliga förvaringsutrymme. Vi har ett redskap för varje jobb i trädgården.
Alla verktyg. Alla jobb. Ett batteri.
Möt SKIL Energy Platform. Du behöver bara ett enda batteri för alla redskap och verktyg i den flexibla Energy Platform-serien. Detta kraftfulla batteri har Keep Cool™-teknik som förebygger överhettning, ger 25 % längre drifttid och dubbelt så lång livslängd.
Utrymmessnål förvaring
SKILs små trädgårdsredskap är försedda med en praktisk Easy Storage-krok för upphängning på vägg. Och de är utformade för att ta upp minsta möjliga förvaringsutrymme. Slipp stökighet!
SKIL borstlösa, sladdlösa gräsklippare
De kraftfulla gräsklipparna SKIL 0130 och 0140 drivs med borstlös elmotor, vilket gör dem snabbare, starkare och mer tåliga än någonsin. Integrerad SKIL Grass Guide hjälper dig att klippa längs kanter och väggar och de ergonomiska tillvalen hjälper till att minska belastningen på armar och rygg.
SKIL sladdlösa grästrimmers
SKILs grästrimmers 0230 (25 cm), 0240 (30 cm) och 0250 (33 cm) har omättlig aptit. Packade med trevliga innovationer, inklusive Twist Load för trådmatning på sekunder utan att spolen behöver tas isär helt, och kraft som räcker till trimning av stora ytor.
SKIL sladdlös häcksax
Om du tycker att det tar för lång tid att klippa häckar och buskar, ska du prova SKILs häcksax 0430. De kraftfulla, diamantslipade knivarna sveper lätt genom grenar med diameter upp till 20 mm, så att du bara kan fortsätta att arbeta. Svärdet på 55 cm skär över en stor yta i en enda rörelse. Så att du får tid för annat.
SKIL sladdlös borstlös lövblåsare
Städa bort torra och våta löv med SKILs lövblåsare 0330. Den stora rördiametern och axialfläkten ger stort luftflöde och lufthastighet upp till 160 km/h. Idealiskt för stora ytor. Inställningsratten och reduktionsmunstycket gör det lätt att justera luftflödet vid arbete på svåråtkomliga ställen.
SKIL borstlös, sladdlös kedjesåg
Utnyttja den borstlösa energin hos modell 0534 (30 cm) och modell 0540 (35 cm). Den högkvalitativa kedjan och svärdet hjälper dig att såga med maximal effektivitet. Även horisontell sågning går nästan helt utan ansträngning, tack vare det ergonomiska komfortgreppet.
SKIL sladdlös borstlös buskröjare
Tycker du det är jobbigt att röja stora områden? Det är det inte längre med SKILs sladdlösa borstlösa buskröjare 0255. Denna 2-i-1 buskröjare har metallklinga och grästrimmerspole som klarar även den svåraste terräng. Och de mjuka greppen och bältet säkerställer optimal komfort vid användning.