Stor prestanda. Kompakt förvaring.
SKILs 20 V trädgårdsredskap är smartare, snabbare och mer kraftfulla än någonsin. Det har aldrig varit enklare att få trädgårdsjobbet gjort. Och de är utformade för att ta upp minsta möjliga förvaringsutrymme. Vi har ett redskap för varje jobb i trädgården.
Alla verktyg. Alla jobb. Ett batteri.
Möt SKIL Energy Platform. Du behöver bara ett enda batteri för alla redskap och verktyg i den flexibla Energy Platform-serien. Detta kraftfulla batteri har Keep Cool™-teknik som förebygger överhettning, ger 25 % längre drifttid och dubbelt så lång livslängd.
Utrymmessnål förvaring
SKILs små trädgårdsredskap är försedda med en praktisk Easy Storage-krok för upphängning på vägg. Och de är utformade för att ta upp minsta möjliga förvaringsutrymme. Slipp stökighet!
SKIL sladdlös borstlös gräsklippare
Den kraftfulla gräsklipparen SKIL 0140 är försedd med den senaste tekniken – en elmotor utan kolborstar, som är mer kraftfull än någonsin och håller tio gånger längre. Integrerade SKIL Grass Guide hjälper dig att klippa längs kanter och väggar. Och du kan enkelt ställa ini rätt klipphöjd för din gräsmatta med centralhandtaget.
SKIL sladdlös grästrimmer
SKILs grästrimmer 0230 (klinga 25 cm) och 0240 (klinga 30 cm) har omättlig aptit. Trimmerhuvudet kan ställas in i olika lägen. Mycket praktiskt vid arbete på svåråtkomliga ställen.
SKIL sladdlös häcksax
Om du tycker att det tar för lång tid att klippa häckar och buskar, ska du prova SKILs häcksax 0430. De kraftfulla, diamantslipade knivarna sveper lätt genom grenar med diameter upp till 20 mm, så att du bara kan fortsätta att arbeta. Svärdet på 55 cm skär över en stor yta i en enda rörelse. Så att du får tid för annat.
SKIL sladdlös borstlös lövblåsare
Städa bort torra och våta löv med SKILs lövblåsare 0330. Den stora rördiametern och axialfläkten ger stort luftflöde och lufthastighet upp till 160 km/h. Idealiskt för stora ytor. Inställningsratten och reduktionsmunstycket gör det lätt att justera luftflödet vid arbete på svåråtkomliga ställen.
SKIL sladdlös borstlös buskröjare
Tycker du det är jobbigt att röja stora områden? Det är det inte längre med SKILs sladdlösa borstlösa buskröjare 0255. Denna 2-i-1 buskröjare har metallklinga och grästrimmerspole som klarar även den svåraste terräng. Och de mjuka greppen och bältet säkerställer optimal komfort vid användning.
SKIL sladdlös borstlös kedjesåg
SKILs kedjesåg 0540 är den idealiska lösningen för att snabbt såga genom trädstammar, grenar och träbjälkar. Den högkvalitativa kedjan och svärdet på 35 cm hjälper dig att arbeta med maximal effektivitet. Snabbstoppsystem och kastskydd gör arbetet mycket säkert. Extra fördel: Kedjesågen är försedd med automatisk kedjesmörjning.