Heta nyheter ...
Antingen du löder, vallar skidor eller tar bort färg, kan du med våra nya elektroniskt reglerade varmluftspistoler vara säker på att få optimalt resultat.
Behåll kontrollen
Elektroniken förhindrar att våra varmluftspistoler överhettas genom att kontinuerligt övervaka verktygets temperatur. Det innebär att du kan använda munstycken med liten diameter för olika jobb som lödning, lodborttagning och svetsning.
Redo för prestation
Med varmluftspistoler från SKIL kan du ställa in temperatur mellan 50 och 650 °C och luftflöde upp till 500 l/min. SKILs modell 8040 har till och med ett praktiskt LCD-teckenfönster som gör att du kan ställa in exakt rätt temperatur och luftflöde för det aktuella jobbet.
För hett att hantera ...
Våra varmluftspistoler har en unik funktion för frigöring av munstycke, som gör munstycken kan demonteras snabbt och säkert, särskilt när de är varma, för snabb växling mellan munstycken för olika användningsområden.
Lätt tillgängliga tillbehör
SKILs varmluftspistoler är kompatibla med marknadens vanligaste, lätt tillgängliga varmluftspistoler, vilket innebär att du alltid kan hitta rätt munstycke för jobbet.