SKIL Kombinerad tiger- och figursågskombination 4600

Tigersåg och figursåg i ett
SKIL "Combisaw" är en kompakt, lätt såg som hanterar de vanligaste sågningsjobben i och runt hemmet. Den kombinerar två populära gör-det-själv-verktyg i ett: en tigersåg och en figursåg. Klicka bara och skjut handtaget för att smidigt växla mellan tigersåg och figursåg. Den unika bladhållaren accepterar både tigersågblad och figursågblad för att klara av varje sågningsuppgift. Andra användbara funktioner som låsningsknappen och avtryckaren för två fingrar ökar bekvämligheten under arbetet. Den tre meter långa nätsladden ger dig all den fria rörlighet du behöver. Från och med nu, låter SKIL "Combisaw" dig få jobbet gjort med bara ett verktyg - oavsett om du håller på med grovbearbetning eller finbearbetning!

Stor flexibilitet
Kombinationen av dessa två populära gör-det-själv sågnings verktyg ger dig en helhetslösning för olika sågningsjobb i och runt hemmet. Oavsett om du klipper grenar, rör, balkar eller laminatgolv, är SKIL "Combisaw" rätt verktyg för jobbet.

Hög prestanda
Med sin kraftfulla 400 W motor och 18 mm slaglängd, är "Combisaw" idealisk för snabb sågning. Och tack vare sin 80 mm slaglängd kapacitet i trä, kan "Combisaw" hantera alla de vanligaste gör-det-själv sågningsjobben.

Bekväma funktioner för en ökad arbetskomfort
"Combisaw" med låg vikt, kompakt storlek och drift med en hand gör den extremt lätt att hantera, vilket ger stor frihet och stöd under arbetet. Låsknappen och avtryckaren för två fingrar säkerställer bekväm drift, och den integrerade dammblåsaren håller skärlinjen klar för god sikt. För att du ska kunna börja direkt, levereras SKIL 4600 "Combisaw" med tre mångsidiga blad: för trä, rullning och beskärning.