Upptäck ...
Upptäck ...
SKILs utmärkta utbud av laser- och mätverktyg med många innovativa och intelligenta funktioner. Läs med nedan eller gå direkt till alla våra verktyg.
Bra, bättre, grön
Bra, bättre, grön
Det mänskliga ögat är väldigt ljuskänsligt. På grund av detta är det lättare att urskilja vissa färger jämfört med andra. Som du kanske har gissat är grönt en av dessa färger. Jämfört med rött har grönt betydligt bättre synbarhet för det mänskliga ögat. Så, skarp grön laser som kan projiceras från upp till 30 meters avstånd, ger dig bästa synbarhet.
Litiumjonbatteri med olika laddningsmöjligheter.
Litiumjonbatteri med olika laddningsmöjligheter.
Alla korslasrar har ett integrerat litiumjonbatteri som enkelt laddas via den inbyggda USB-laddningsanslutningen. Den bekväma batteriindikatorn visar återstående batterikapacitet. Och det finns mer ...
Innovativa lasermätare
Innovativa lasermätare
SKILs lasermätare har stort arbetsområde, upp till 30 meter, och är idealiska för exakt och snabb mätning av sträckor och ytor. Samtliga verktyg har olika mätningslägen. Mätning av sträcka utan projektionsmål eller på ojämna eller krökta ytor är också möjlig med SKIL 1929, som har ett inbyggt mäthjul.
Hjälpreda vid mindre riktningsjobb
Hjälpreda vid mindre riktningsjobb
Den digitala linjelasern SKIL 1900 är ett litet men väsentligt verktyg vid hobbyprojekt som att hänga upp tavlor, sätta upp bokhyllor eller lägga klinkergolv. Verktyget projicerar en laserlinje i valfri vinkel och fungerar också som ett mycket exakt digitalt vattenpass. SKIL 1900 kan användas i en mängd olika situationer tack vare de medföljande tillbehören.