SKIL Masters professionella elverktyg

SKIL Masters: proffsverktyg för proffsanvändare!
SKIL Masters är professionella verktyg för professionella användare! Bakom dem ligger över 90 års erfarenhet av att utveckla och tillverka funktionella verktyg. Det är erfarenhet som går så långt tillbaka som 1924, då SKIL uppfann cirkelsågen – den legendariska Skilsaw.

Sedan dess har vi lärt oss vad som fungerar och vad som inte gör det. Detta har gång efter gång bevisats genom olika oberoende tester och undersökningar, där SKIL fått utmärkelser som ”Mest prisvärd”, ”Bästa köp” och ”Rekommenderas starkt”. Utmärkelserna bekräftar det som SKIL alltid har strävat efter i sin utveckling och tillverkning: konsekvent hög kvalitet.

Ett 90-årigt arv
På SKIL har vi använt oss av den senaste tekniken i våra elverktyg under mer än 90 år. Det innebär att vi har en unik kunskap om vad yrkesanvändare av elverktyg verkligen vill ha. Enkla, funktionella verktyg som kombinerar tålighet med enkel och effektiv hantering till ett oslagbart pris. Så att du kan koncentrera dig på att få jobbet gjort så snabbt som möjligt!

Bevisad hållbarhet
Vi vet att du är beroende av dina elverktyg och att du behöver dem för att kunna arbeta under alla förhållanden, dag ut och dag in. Därför bygger vi hållbara och tåliga verktyg. Ett exempel på detta är att vi använder metall för många kritiska komponenter, såsom växelhus. Det bästa av allt är att den här kvaliteten fortfarande är mycket prisvärd.

SKIL Masters är professionella elverktyg som hjälper dig att klara jobbet, även under krävande arbetsförhållanden.

Det innebär:

  • Verktyg med en tålighet som du kan lita på, dag efter dag 
  • Verktyg som är lätta att använda, så att du sparar tid och kan koncentrera dig på jobbet 
  • Verktyg med en oslagbara prestanda till rätt pris 

Du kan dra nytta av all den kunskap, hållbarhet, prestanda och det värde som finns i alla verktyg från SKIL Masters. Du hittar produkter från SKIL Masters inom alla huvudkategorier för elverktyg. Under Produkter hittar du de verktyg från SKIL Masters som just du behöver i ditt arbete!

SKIL Europe är medlem av EPTA (European Power Tool Association)