Alla verktyg. Alla uppgifter. Ett batteri.

PWRCORE, vårt branschledande batterisystem, är fullspäckat med smarta innovationer för att ge rätt effekt för varje uppgift. För att ge full flexibilitet är varje serie med batterier och snabbladdare 100 % kompatibla med motsvarande verktyg och trädgårdsredskap från SKIL.

Upptäck PWRCORE-produkterna

ActivCell™: Intelligent energihantering

Varje SKIL-batteri är försett med patenterad ActiveCell™ -teknologi. Det intelligenta energihanteringssystemet övervakar kontinuerligt batteriets spänning, temperatur och strömanvändning. På så sätt skyddas batteriet samtidigt som det levererar.

KeepCool™: Patenterad kylteknik

Vår avancerade KeepCool™-teknologi ger upp till 25 % längre drifttid och fördubblar batterilivslängden. Individuella battericeller fylls med vår innovativa värmeabsorbtionsteknologi som gör att de arbetar längre och vid optimal temperatur. Detta förhindrar överhettning och förbättrar prestandan.

Patenterad indikator för batterinivå: smarta funktioner hela vägen

SKIL-verktyg utvecklas utifrån 100 år av expertis och varje verktyg är full med innovativa egenskaper. Vår batteriladdningsindikator visar batteriets laddningsnivå och förvarnar dig när det är dags att ladda.

Verktyg du kan lita på

Vi är så säkra på att våra produkter levererar att varje SKIL-verktyg och KeepCool™-batterier som standard levereras med 3 års garanti. Våra borstlösa verktyg har 5 års garanti.

Energy Platform (EP) = PWRCORE 20

År 2022 bytte Energy Platform (EP) namn till PWRCORE 20. Batteriplattformen har i övrigt inte förändrats. Du kan alltså använda EP-batterier I PWRCORE 20 –produkter och vice versa.