SKIL presents...
SKIL presenterar ...
Många innovativa verktyg med och utan sladd har lagts till det befintliga utbudet av borrmaskiner, sågar, slipar och andra elverktyg.
More than tools
More than tools

SKIL tar gör det själv till nästa nivå med det nya produktsortimentet och den omdesignade logotypen. Den nya röda serien fokuserar på att ge dig den bästa upplevelsen och få dina vardagliga gör det själv-jobb gjorda snabbt. SKIL fortsätter att stötta dig i ditt arbete med många olika gör det själv-tips och tricks.

#SKILhelps

Alla verktyg. Alla jobb. Ett batteri.

20V Max Energy Platform – DET flexibla batterisystemet – är hjärtat i den nya portföljen. Batterierna är konstruerade för prestanda och utformade för att passa i alla Energy Platform-verktyg, som kan fås med eller utan batterier. Detta ger dig flexibilitet skaffa dig fler verktyg som kan användas med det batteri och den laddare du redan har.

Keep Cool™: Our coolest innovation yet
Keep Cool™: Vår coolaste innovation hittills
De nya sladdlösa Energy Platform-verktygen använder batteritekniken Keep Cool™, som ökar drifttiden med upp till 25 % och fördubblar batterilivslängden. Denna patenterade värmeabsorptionsteknik gör att batterierna inte överhettas, vilket ger bättre batteriprestanda.
ActivCell™: Intelligent Power Management
ActivCell™: Intelligent energihantering
Alla batterier är försedda med ActivCell™ för att ge jämnare energiförsörjning. Vår patenterade teknik optimerar energianvändningen, förebygger överhettning och maximerar batteriernas prestanda.
Innovations
Innovationer

SKIL står för bekvämlighet, innovation och kvalitet. Detta är de viktigaste egenskaperna hos enastående verktyg som sätter ribban högt i fråga om design, teknik och användarvänlighet. Vårt nya sortiment är fyllt med patenterade innovationer, inklusive filterlösa slipar med X-Flow dammuppsamling samt figursågar med 180° LED-arbetsbelysning.

Mer än verktyg. SKIL gör det enkelt.

För verktyg du kan lita på
För verktyg du kan lita på

SKIL-verktyg och Keep Cool™-batterier har 3 års garanti som standard. Borstlösa redskap och verktyg har 5 års garanti.

Registrering behövs inte.
Ingen delning av personuppgifter.
Inget trassel.