För verktyg du kan lita på
SKIL kompromissar inte med kvaliteten. Därför lämnar vi alltid standardgaranti på alla våra produkter, både elverktyg och mätverktyg.
Nonsensfri garanti

Om ditt SKIL-verktyg inte fungerar korrekt, gör vi det enkelt för dig att få det reparerat eller utbytt. Vår nonsensfria garanti innebär:

  • Ingen registrering
  • Ingen delning av personuppgifter
  • Inga diskussioner
5 års garanti på borstlösa verktyg

Våra borstlösa verktyg är mer kraftfulla och mer effektiva än jämförbara verktyg med borstförsedda motorer. De slits också långsammare, eftersom ingen friktion genereras i motorn. Vi har så stort förtroende för den höga kvaliteten hos våra borstlösa verktyg att vi som standard lämnar 5 års garanti (1 år för professionell eller liknande användning).

3 års garanti som standard på SKIL-verktyg
Du får som standard 3 års garanti (1 år för professionell eller liknande användning). Det innebär att vi under garantitiden reparerar eller byter ut ditt verktyg utan kostnad vid eventuellt tillverkningsfel eller materialfel.
Batterigaranti
Vi lämnar som standard 6 månaders garanti på våra batterier. Detta ökar till 2 år för våra ActiveCell-batterier och hela 3 år för Keep Cool™-batterier. För professionell eller liknande användning lämnar vi 6 månaders garanti på alla batterier.