Tillverka ett babygym/växtställ av trä

98% of 100%
De små skriker av glädje när de leker i sitt babygym. Lek är också nyttigt för deras utveckling. I denna steg för steg-anvisning förklarar vi hur du tillverkar ett själv. Och när barnet blivit för stort för sitt baybgym, kan du förvandla det till ett smart växtställ.
 1. Steg 1: Borra ett hål med centrumborret 22 mm upptill på de 4 fyrkantiga bitarna, (3 cm från kanten). Slipa hålens kanter för att få bort flisor.
 2. Steg 2: Borra hål med diameter 3 mm i rundstaven, med 10 cm mellanrum, för att trä snörena genom. Lokalisera stavens mittpunkt och borra de första hålen 5 cm till höger respektive vänster om mitten. Borra sedan nästa hål ytterligare 10 cm åt höger respektive vänster. De längst bort belägna hålen kommer vara mer än 10 cm från ändarna. Slipa hålens kanter.
 3. Steg 3: Borra ett litet, diagonalt hål vid mitten av de 4 fyrkantiga bitarna.
 4. Steg 4: För in rundstavarnas ändar i hålen upptill i de fyrkantiga bitarna.
 5. Steg 5: Trä ett lädersnöre genom de små hålen vid mitten av de 4 fyrkantiga bitarna för att stabilisera dem. Trä på en pärla på snöret på utsidan och slå en knut på snöret.
 6. Steg 6: Häng små leksaker på de övriga snörenas ändar och trä dem genom hålen i rundstaven. Trä på en pärla på snöret på utsidan och slå en knut på snöret. Limma för säkerhets skull knutarna med snabbtorkande lim.
 7. TIPS! När ditt barn blir för stort för babygymmet tar du bara bort leksakerna och snörena och hänger dit blomkrukor på S-krokar i stället. Därmed har du ett originellt växtställ!

Betyg

Betygsätt denna steg för steg-anvisning.

Tillverka ett babygym/växtställ av trä

4.9
4.9 of 5

8 totalt

 • 5
  7
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0