Njutbart trädgårdsarbete

Urban Series är en serie trädgårdsredskap från SKIL som inte bara gör trädgårdsarbetet till ett nöje, utan dessutom kan förvaras på nästan ingen plats alls när de inte används.

Urban Series
I stadsmiljö råder oftast utrymmesbrist, och situationen förvärras stadigt. Trädgårdarna blir allt mindre och balkong- och takträdgårdar blir allt vanligare. Det betyder att förvaringsutrymmena också krymper. De prisvärda trädgårdsredskapen i Urban Series är utvecklade speciellt för dessa förutsättningar.
Utrymmesbesparande konstruktion
De praktiska redskapen är inte bara lätta att använda, de har också SKILs unika förvaringslösning Easy Storage. Att stuva undan de här redskapen är en barnlek. Deras utformning är noga genomtänkt för att minimera utrymmesbehovet. Det gör det lättare att hålla garaget, skjulet eller redskapsskåpet välordnat och snyggt.
Easy Storage
De mindre trädgårdsredskapen är försedda med en praktisk Easy Storage-krok för upphängning på vägg. Krokarna kan kopplas ihop så att redskapen kan förvaras bredvid varandra. De större redskapen har egna, anpassade konstruktionslösningar. Se till exempel på våra gräsklippare – de är försedda med ett speciellt stöd som gör det möjligt att förvara dem stående mot en vägg.
Lätta att använda, lätta att förvara

Urban Series är helt enkelt en redskapsserie som gör det enkelt att hålla snyggt i både trädgård och förråd. Högtryckstvätt, gräsklippare, lövblåsare eller häcksax – du finner vad du behöver i SKILs heltäckande sortiment elektriska trädgårdsredskap.